بهداد سليمی مدال نایب قهرمانی جهان را کسب کرد
بهداد سليمي با ثبت رکورد 457 کيلوگرم در مجموع دو حرکت نايب قهرمان جهان شد.
در آخرين روز مسابقات وزنه برداري قهرماني جهان، ونه برداران دسته فوق سنگين بر روي تخته آمدند تا قهرمان اين وزن نيز مشخص شود. مهم ترين اتفاق در رقابتهاي فوق سنگين ، بازگشت مجدد بهداد سليمي پس از يک سال غيبت به صحنه جهاني بود.
در سال گذشته و درغياب سليمي عنوان قوي ترين مرد جهان به روسلان آلبگوف روس رسيد اما بهداد براي پس گرفتن اين عنوان قدم به تخته مسابقات گذاشت.
سليمي در نهايت با ثبت رکورد 206 کيلوگرم يکضرب، 251 کيلوگرم دوضرب و مجموع 457 کيلوگرم نايب قهرمان جهان شد. او در حرکت يک ضرب با ثبت رکورد 206 کيلوگرم به کارش پايين داد و به مدال نقره رسيد.
حرکت يک ضرب
همانطور که انتظار مي رفت رقابت اصلي در اين وزن ميان بهداد سليمي، روسلان آلبگوف و الکسي لووچف از روسيه بود.سليمي براي نخستين حرکت پشت وزنه 206 کيلوگرم قرار گرفت که آن را بالاي سر برد.
دو رقيب بهداد نتوانستند حرکت اول خود را با موفقيت پشت سر بگذارند. در حرکت دوم البگوف 205 کيلوگرم را بالاي سر برد اما لووچف باز هم 205 کيلوگرم را انداخت. لووچف سومين وزنه را هم انداخت اما آلبگوف وزنه 210 را بالاي سر برد تا کار سيلمي سخت شود. سليمي وزنه 211 را بالاي سر نبرد و نقره گرفت.
آلبگوف با 210 کيلوگرم مدال طلا را کسب کرد و يوهني ژارناسک از بلاروس با 199 کيلوگرم به مدال برنز رسيد.
حرکت دو ضرب
زماني که آلبگوف در نخستين حرکت 245 کيلوگرم را بالاي سر برد، يک کيلوگرم وزنه درخواستي براي سليمي افزايش داده شد او با 246 کيلوگرم کارش را دوضرب آغاز کرد که در مهار آن موفق بود.
در حالي که آلبگوف در دومين حرکت 252 کيلوگرم را درخواست داده بود، سليمي پشت وزنه 251 کيلوگرم قرار گرفت که توانست آن را بالاي سر ببرد.
او در آخرين حرکت بايد وزنه 257 کيلوگرم را مهار مي کرد که موفق عمل کرد و با مجموع 457 کيلوگرم نايب قهرمان جهان شد.