ماساژ در منزل توسط آقا به خانم و بالعکس + تصاوير

مراکزي که به تبليغ ماساژ توسط خانم به آقا و يا بالعکس مي کنند نگران کننده به نظر مي رسد.
به گزارش ظهور12 ؛ مدتي است که در آگهي هاي تبليغاتي فضاي مجازي، سايت ها و آگهي هايي که به صورت دستي پخش شده و يا به منازل انداخته مي شود و حتي برخي سايت هاي پزشکان و مراکزي که عنوان مي کنند زير نظر موسساتي همچون فني حرفه اي و وزارت علوم و ... هستند موضوع ماساژ به عنوان يک آموزش و درمان مطرح مي شود و عده اي از اين راه پول زيادي به جيب مي زنند.جداي از اينکه کاربرد ماساژ دردرمان برخي از عارضه ها توسط محققين ثابت شده ولي آيا واقعاً اين مراکز به شيوه علمي از اين فن استفاده ميکنند ؟ و آيا فقط به خاطر درمان افراد است و يا موضوعات ديگري هم وارد اين ماجرا شده است و يا حتي اين موضوع پوششي است بر پشت پرده کارهايي که با اين نام صورت مي گيرد؟
با يک جستجو در گوگل و ذکر ماساژ و سرچ آن مي توانيد با انواع مراکزي که از درمان و اموزش در اين زمينه فعاليت مي کنند را پيدا کنيد . اما آيا همه انها مجوز دارند . البته برخي عنوان مي کنند که در سايت ساماندهي ارشاد ثبت شده اند و اينگونه خود را قانوني عنوان مي کنند و برخي هم خود را زير نظر موسساتي چون فني حرفه اي و وزارت علوم و ... عنوان مي کنند که بايد نهادهاي ذيربط نظر خود را اعلام کنند.



در اين زمينه دکتر سجاد رضوي مديرکل اعتباربخشي و نظارت بر درمان وزارت بهداشت ، با تاکيد بر اين که مراکزي که تحت عنوان ماساژدرماني فعاليت ميکنند مجوزي از وزارت بهداشت ندارند، گفت: اين مراکز هيچگونه مجوزي از وزارت بهداشت ندارند.وي با اشاره به ارائه خدمات ماساژ در برخي هتلها، سالنهاي ورزشي و حتي مراکز زيبايي با عنوان “ريلکسيشن”، تاکيد کرد: هرگونه انتشار آگهيهاي تبليغاتي که مداخله درماني از طريق ماساژ را نشان دهد و ادعاي هر مؤسسهاي در اين زمينه خلاف قانون بوده و مورد تاييد نيست.
مديرکل اعتباربخشي و نظارت بر درمان وزارت بهداشت خاطرنشان مي کند که وزارت بهداشت براي ارائه اين گونه خدمات تنها براي مراکز فيزيوتراپي مجوز صادر ميکند.


دبير انجمن طب فيزيکي و توانبخشي ايران نيز با ابراز تاسف از انتشار تبليغات فريبدهنده و ناآگاهي مردم نسبت به آن ميگويد: چنين تبليغاتي که عمدتا مربوط به مراکز غيرمعتبر ماساژدرماني است، سبب شده تا براي پيشگيري از اغفال عوام و سودجويي اين مراکز، حتي در محافل علمي نيز دفاع از ماساژدرماني با چالش روبهرو شود


ماساژ تايلندي در واقع به "يوگا براي افراد تنبل" تشبيه شده که در آن تمام عضلات بدن کشيده و مفاصل نيز باز و بسته ميشوند.اين ماساژ بايد از کف پا شروع و کم کم به قسمت هاي بالايي هدايت شود و براي کساني مناسب که فعاليت بدني کمي دارند.
زن جواني که مسوول يکي از اين مراکز است، درباره اين نوع ماساژ توضيح مي دهد:ماساژ تايلندي نيازي به زور و قدرت بدني ندارد و در واقع نوعي تکنيک است. تکنيک کار با نقاط حساس بدن که در نهايت به آرامش فرد منتهي ميشود.هزينه ماساژ کل بدن 50 هزار تومان است که يک ساعت طول مي کشد. البته ماساژ صورت، هزينه متفاوتي دارد. چون پنج مرحله است و 90 دقيقه طول ميکشد و هزينه آن هم 55 هزار تومان است.بيشتر مراکز تخصصي ماساژ از ارائه خدمات توسط ماساژور مرد براي خانمها خودداري مي کنند اما مراکزي هستند که بدون هيچ محدوديتي قصدشان تنها رضايت مشتريان است! مسوول يکي از اين مراکز با خونسردي ميگويد: اگر خانمي ماساژور مرد بخواهد از نظر ما مشکلي ندارد. در اين مرکز خدمات ماساژ براي خانمها توسط آقايان انجام ميشود اما ماساژور خانم براي آقايان نداريم! به هر حال با وجود اين مسائل به نظر مي رسد وجود يک نظارت سيستمي براي ارائه مجوز و برخورد با مراکزي که اقدام به ارائه خدمات اينچنيني مي کنند ضروري است و هر چه زودتر بايد براي رسيدگي به اين موضوع که رفته رفته به يک معضل در جامعه خواهد شد اقدام شود./آریا