h منطقه حساس بین کربلا و بغداد آزاد و پاکسازی شد - ظهور 12

پایگاه خبری و تحلیلی ظهور 12

منطقه حساس بین کربلا و بغداد آزاد و پاکسازی شد,ظهور 12,پایگاه خبری تحلیلی سیاسی,منطقه حساس بین کربلا و بغداد آزاد و پاکسازی شد,مذهبی,اجتماعی,فرهنگی,اقتصادی,منطقه حساس بین کربلا و بغداد آزاد و پاکسازی شد

منطقه حساس بین کربلا و بغداد آزاد و پاکسازی شد

منطقه راهبردی "جرف الصخر" در استان بابل عراق بین شهرهای بغداد و کربلاء به طور کامل آزاد شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران ؛ شبکه تلویزیونی العراقیه لحظاتی پیش در خبر فوری گزارش داد: منطقه "جرف الصخر"در استان بابل عراق بین شهرهای بغداد و کربلاء به طور کامل آزاد شد.

این در حالیست که شبکه عراقی سومریه نیوز از انفجار یک خودروی بمبگذاری شده در شمال منطقه جرف الصخر خبر داد.

یک منبع امنیتی عراقی تأکید کرد که در این حمله تروریستی چند تن از نیروهای ارتش و داوطلبان مردمی کشته و یا مجروح شدند.

این منبع به شبکه عراقی سومریه نیوز گفت، این انفجار به وسیله یک خودروی نظامی صورت گرفت که سال قبل از سوی عناصر داعش به سرقت رفته بود.

"حیدر العبادی" نخست وزیر عراق و فرمانده نیروهای مسلح این کشور نیز عملیات آزاد سازی جرف الصخر را ضربه ای سنگین به گروه تروریستی داعش، و کلیدی برای آزاد سازی کل عراق توصیف کرد.

5 آبان 1393