طرز تهیه حلیم
خیس خرده و آب با شعله ملایم بپزید تا آب آن تقریبا به خُردش رود. گوشت ، گندم و پیاز را یک بار چرخ کنید و دوباره به قابلمه ریخته و کره را به آن اضافه کنید. در حین پختن حلیم بایستی مرتب و پیوسته آن را هم بزنید. در حدود ۶-۵ دقیقه آن را روی حرارت ملایم تفت دهید . روی آن را با شکر و دارچین تزیین کنید. با گوشت بوقلمون و مرغ هم می توان حلیم پخت. مواد لازم برای ۱۲-۱۰ نفر: یک کیلو مغز ران بی استخوان یک کیلو گندم ۴ عدد پیاز متوسط ۱۰۰ گرم کره ۵ لیوان آب یک قاشق مرباخوری نمک به مقدار دلخواه شکر و دارچین نکات تغذیه ای: گندم از گروه غلات است.غلات به ویژه غلات سبوس دار دارای خواص زیادی هستند. فیبر موجود در غلات سبوس دار باعث سلامت بهتر قلب و کاهش بیماری های قلبی می شود که به دلایل زیر است: - کاهش کلسترول خون – کاهش فشار خون – کنترل قند خون و کاهش احتمال لخته شدن خون. همچنین فیبر موجود در سبوس غلات برای پیشگیری از یبوست ، سرطان مثل سرطان روده بزرگ مفیداست. غلات سبوس دار درای خاصیت ضد انگلی هستند و نیز از بروز حساسیت ها و عدم تحمل غذایی مثل سندرم روده تحریک پذیر، التهاب مفاصل و بیماری های عصبی جلوگیری می کنند.