h وقتی اماراتی ها از سرعت اینترنت در ایران تعجب می کنند - ظهور 12

پایگاه خبری و تحلیلی ظهور 12

وقتی اماراتی ها از سرعت اینترنت در ایران تعجب می کنند,ظهور 12,پایگاه خبری تحلیلی سیاسی,وقتی اماراتی ها از سرعت اینترنت در ایران تعجب می کنند,مذهبی,اجتماعی,فرهنگی,اقتصادی,وقتی اماراتی ها از سرعت اینترنت در ایران تعجب می کنند

وقتی اماراتی ها از سرعت اینترنت در ایران تعجب می کنند

دو تیم تراکتورسازی و العین امارات از ساعت 19 در ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز به مصاف یکدیگر می روند که این دیدار حواشی در پی دارد.

*بازیکنان دو تیم راس ساعت 18:10 برای گرم کردن وارد زمین مسابقه شدند.

*یکی از مسئولان تیم العین با دیدن تشویق های هواداران تراکتور برای آن ها دست تکان داد ولی هواداران پشت سر وی بازیکن تیم خود را تشویق می‌کردند.

*حامد لک اولین بازیکن تراکتور بود که برای گرم کردند وارد زمین شد و با تشویق هواداران به سمت آن ها آمد و برایشان دست تکان داد.

* محمد نصرتی و حامد لک به دلیل اتمام محرومیتشان در دیدار رفت می توانند در این دیدار بازی کنند.

*ظرفیت صندلی های سمت جایگاه ویژه و رو به روی جایگاه تکمیل شده است و هواداران در پشت دروازه های دو تیم حضور پیدا می کنند.

*بازیکنان تیم العین با وجود اینکه هوای تبریز آفتابی است با دستکش و کلاه وارد زمین مسابقه شدند. دمای هوای تبریز با وجود آفتابی بودن هوا سرد است.

*به محض ورود تونی اولیویرا به زمین مسابقه هواداران از جای خود برخواستند و به صورت ایستاده به تشویق وی پرداختند. خبرنگار شبکه پرتغالی از سرعت اینترنت متعجب است و می گوید که از زمان ورود به تبریز هنوز نتوانستند فیلم های خود را به کشورشان ارسال کنند.

* پروژکتورهای ورزشگاه 40 دقیقه مانده به شروع بازی روشن شد و 20 دقیقه قبل از بازی خاموش شد.

* تیم تراکتورسازی به دلیل میزبانی با پیراهن های قرمز رنگ به میدان می رود و دروازه‌بان این تیم نیز پیراهن سبز بر تن کرده است.

*تیم میهمان نیز با پیراهن یکدست سفید و بنفش و دروازه‌بان این تیم با پیراهن مشکی در زمین مسابقه حاضر شدند.

*ترافیک مسیرهای منتهی به استادیوم بیشتر شده است و تعداد هواداران حاضر در ورزشگاه نزدیک به 25 هزار نفر است.

منبع: خبرگزاری تسنیم

13 فروردین 1393