خوردن سوسیس و کالباس برای وعده سحری در ماه رمضان ممنوع !

یک متخصص تغذیه برای کاهش تشنگی در روزهای ماه رمضان، حذف ادویه، غذاهای سرخ کردنی و چرب را پیشنهاد کرد.دکتر احمد درستی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: مصرف غذاهایی از قبیل کله‌‌پاچه، سیراب شیردان یا غذاهای چرب سرخ‌ کردنی موجب می‌شود تا بدن مقدار زیادی چربی و اسیدهای نوکلئیک دریافت کند که به مشکلات گوارشی، […]

یک متخصص تغذیه برای کاهش تشنگی در روزهای ماه رمضان، حذف ادویه، غذاهای سرخ کردنی و چرب را پیشنهاد کرد.دکتر احمد درستی در گفت‌وگو با ایسنا، گفت: مصرف غذاهایی از قبیل کله‌‌پاچه، سیراب شیردان یا غذاهای چرب سرخ‌ کردنی موجب می‌شود تا بدن مقدار زیادی چربی و اسیدهای نوکلئیک دریافت کند که به مشکلات گوارشی، افت سلامتی و همچنین تشنگی شدید منجر می‌شود.

همچنین مصرف غذاهای سرخ‌ کردنی همراه با ادویه‌ زیاد و مصرف گوشت و مواد پروتئینی بیش از حد در وعده سحر به تشنگی در طول روز دامن می‌زند.

وی مصرف سس مایونز، سوسیس و کالباس را در وعده سحری نامناسب دانست و افزود: مصرف این مواد علاوه بر تشنگی، منجر به مشکلات گوارشی ازجمله ترش کردن می‌شود، اما غذاهای آبکی و نوشیدن مایعات فراوان همزمان با غذا خوردن، دسترسی آنزیم‌های گوارشی به غذا را کاهش داده و منجر به بیماری‌ها و نارسایی‌های گوارشی می‌شود که اگر این نکات برای تغذیه در ماه رمضان رعایت شود، روزه به بهبود سلامت افراد کمک می‌کند.

۱۷ تیر ۱۳۹۲ |
ارسال دیدگاه

KHAMENEI