ضرر ذرت مکزیکی برای بدن انسان ها

ظهور۱۲ : یک کارشناس تغذیه در یزد هشدار داد که ذرت مکزیکی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است. به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، ناهید برخورداری کارشناس تغذیه […]

ظهور۱۲ : یک کارشناس تغذیه در یزد هشدار داد که ذرت مکزیکی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد، ناهید برخورداری کارشناس تغذیه اظهارکرد: مصرف ذرت مکزیکی در صورت کاهش مقدار روغن و نمک میان وعده غذایی مناسبی است.

وی با تاکید بر این که افراد چاق و مبتلایان به بیماری قلبی و عروقی ذرت مکزیکی را محتاطانه مصرف کنند گفت: اضافه کردن کره، نمک و برخی افزودنی‌های دیگر سبب افزایش کالری ذرت مکزیکی می‌شود، این ترکیب غذایی بسیار پرکالری، چرب، شور و تند بوده و مصرف آن برای بیماران قلبی ـ عروقی، مبتلایان به فشار و چربی خون و افراد دارای اضافه وزن بسیار مضر و خطرناک است.

این کارشناس تغذیه تصیه کرد: بهتر است این ماده غذایی بدون نمک و یا خیلی کم نمک تهیه شود و به جای کره و روغن جامد به آن روغن مایع افزوده و مصرف شود.

وی توصیه کرد: تولیدکنندگان این ماده غذایی، با رعایت نکات بهداشتی مانع به خطر افتادن سلامت مردم شوند.

۳ مهر ۱۳۹۲ | پیوندک |
ارسال دیدگاه

*

code

KHAMENEI KHAMENEI