درمان بدبو بودن دهان با گیاه هل

جویدن دانه‌های هل می‌تواند بوی بد دهان را برطرف کند.دانه‌ی هِل حاوی مواد معدنی مهمی چون کلسیم، گوگرد و فسفر است. ترمیم زخم معده، تقویت قلب و اعصاب با بهره‌گیری از این گیاه دارویی دور از انتظار نیست. تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوءهاضمه و اسهال خونی […]

جویدن دانه‌های هل می‌تواند بوی بد دهان را برطرف کند.دانه‌ی هِل حاوی مواد معدنی مهمی چون کلسیم، گوگرد و فسفر است.

ترمیم زخم معده، تقویت قلب و اعصاب با بهره‌گیری از این گیاه دارویی دور از انتظار نیست.

تاثیر روغن موجود در این دانه در درمان مشکلات گوارشی از قبیل یبوست، سوءهاضمه و اسهال خونی تایید شده است.کارشناسان مقدار مصرف زیاد هِل را برای روده‌ها مضر می‌دانند.استفاده از دَم کرده دانه‌ی هِل برای برطرف شدن زخم‌های دهان نیز توصیه شده است.

بررسی‌ها حاکی از آن است که دانه‌ی هِل در کاهش استرس و افسردگی و درمان انواع سرطان‌ها از جمله سرطان سینه، پروستات و تخمدان قابلیت دارد.

۶ شهریور ۱۳۹۲ | پیوندک |
ارسال دیدگاه

*

code

KHAMENEI KHAMENEI