ظهور،تصویر واقعی شیطان

سایت خبری,ظهور,تصویر واقعی شیطان,امام زمان,دانلود سخنرانی

فید فیس بوک ریزنگار
تی شرت محرم

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

رشته خشکار شیرینی مخصوص گیلانی است که ظاهرا عقبه این شیرینی به شهرستان فومن برمیگردد هر ساله با آغاز ماه مبارک رمضان این شیرینی بی نظیر مورد استقبال بیشتری قرار می گیرد. در ادامه تصاویر پخت این شیرینی خوشمزه را میتوانید ببینید ضمن اینکه طرز تهیه آن را نیز میتوانید بخوانید …


مواد لازم برای‎ ‎تهیه رشته‎ :

آرد برنج ‏‎ ۲: ‎پیمانه پلوپز‎

آب ‏‎ ۴ : ‎پیمانه یا به‎ ‎میزان لازم‎

مواد لازم جهت تهیه‎ ‎خشکبار ‎:

مغزگردو‎۱۰۰: ‎گرم‎

مغز هل‎ ۳: ‎قاشق‎ ‎مرباخوری‎

دارچین:‎ ۵/۳ ‎قاشق مرباخوری‎

زنجبیل :در صورت تمایل‎ ۱ ‎قاشق چایخوری‎

شکر: ‎پیمانه پلوپز‎

مواد لازم برای تهیه‎ ‎شربت ‎:

آب‎ ۱٫۵: ‎لیوان‎

شکر :به میزان لازم‎

دارچین ‏:‎۱ ‎‏ قاشق مرباخوری‎

روغن :برای سرخ کردن‎ ‎‏ به میزان لازم‎

طرزتهیه ‎:

ابتدا آرد برنج را الک کرده سپس آب را کم کم‎ ‎به آن اضافه می کنیم تا بصورت خمیر نرمی دربیاید ‏خمیر را به مدت ۴۵ دقیقه ورز می‏‎ ‎دهیم سپس کم کم آب را اصافه می کنیم و نیز باز توسط دست ‏ورز می دهیم تا مایع تقریبا‎ ‎شلی دربیاید به صورتی که از شانه مخصوص به راحتی خارج شود این کار ‏ورز دادن به مدت‎ ۱٫۵ ‎تا ۲ ساعت طول می کشد زیرا برنج در زمان ورز دادن ور می آید.

سپس ‏تمام مواد‎ ‎خشکبار را که در مواد لازم ذکر شده را با هم مخلوط می کنیم سینی مسی را چرب کرده‎ ‎بوسیله برس یا دستمال چرب و از مایع آرد درون شانه مخصوص ریخته و بصورت دایره ای یا‎ ‎ضربدری پهن می کنیم تا بصورت رشته دربیاید سپس بعد از مدت کوتاهی از سینی مسی آنرا‏‎ ‎جدا ‏کرده و مواد خشکبار را داخل آن می ریزیم به میزان نصف قاشق مرباخوری و بعد‎ ‎کاملا می پیچیم ‏روغن را در ظرف مورد نظر ریخته و رشته خشکبار را در آن سرخ می کنیم‎ ‎بعضی از افراد تمایل دارند ‏که بدون شیره یا شربت مصرف کنند اگر به این طور میل کردن‎ ‎تمایل دارید کافی است مانند کتلت ‏سرخ کنید یا اینکه شربت آنرا درست کرده و رشته‎ ‎خشکبارها را درون آن گذاشته و به مدت ۳ دقیقه ‏روی حرارت قرار می دهیم اگر رشته‎ ‎خشکبارها زیاد بماند در درون شربت له می شود‎.

(می توانید شربت هم درست نکنید در روغن غوطه ور تک تک سرخ کرده بعد در صافی می گذاریم تا روعن اضافی آن گرفته شود وهمانطور که داغ است دو طرفش را سریع شکر می پاشیم. من به این روش درست می کنم مثل مادرم چون در قدیم هم اینطور تهیه می کردن البته  آنها خیلی بزرگ و تو خالی بودن  وقتی در روغن می انداختیم  حسابی پف می کرد و بسیار تردو بزرگ می شد که چند تای آن یک دیس را پر میکرد ومعمولا در ماه رمضان استفاده می شد این شیرینی مخصوص افطار و گیلان بود. این در موردرشته  خشکار ساده بود که مواد داخل را نداشت و پف می کرد. ولی حالا که جدید تر شده پف نمی کند . حتما نکاتی یا فوت وفنی بوده که کسی یاد نگرفته است و بکار نمی برد تا پف کند وزیر دندان ترد وخوشمزه تر باشد).شما هم میتواتید هم ساده وهم داخلش خشکبار بریزید .

طرزتهیه شیره ‎:

آب و شکر‎ ‎را مخلوط کرده روی حرارت قرار داده و کمی دارچین را اضافه می کنیم سپس می گذاریم تا ‏‏۵‏‎ ‎دقیقه بجوشد سپس رشته ها را اضافه می کنیم به مدت ۳ دقیقه البته توجه داشته باشید‏‎ ‎باز هم رشته ‏ها باید سرخ شوند…

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار

بازار رشته و خشکار در گیلان + تصاویر/طرز تهیه رشته و خشکار



۹ مرداد ۱۳۹۱ | پیوندک |
ارسال دیدگاه