مصرف میوه و سبزی در وعده سحری برای رفع تشنگی

متخصص تغذیه گفت: بهتر است برای رفع عطش و تشنگی، میوه و سبزی فراوان در وعده سحری مصرف شود چون آب این خوراکی ها به مدت زیاد در دستگاه گوارش می‌ماند.

فریبا بزرگمهر گفت: برای جبران مایعات بدن از انواع آش‌ها و سوپ‌ها می توان در ماه رمضان استفاده کرد. وی ادامه داد: مصرف آب دوغ خیار، ماست و خیار، رب انار و شیر و ماست برای رفع عطش بسیار توصیه می‌شوند.

این متخصص تغذیه گفت: مصرف کافئین، چای و قهوه پررنگ، شکلات و شیر کاکائو باعث افزایش دفع ادرار و در نتیجه افزایش نیاز بدن به آب می‌شود. بزرگمهر ادامه داد: مصرف لیموترش تازه به کاهش تشنگی و عطش در طول روز کمک می کند.همچنین مصرف میوه‌ های تازه و آب میوه‌های طبیعی نیز آب بدن را تآمین می کنند.

وی با تآکید براینکه نوشیدن آب همراه با غذا باعث اختلال در هضم غذا می‌شود گفت: به جای این کار بهتر است میوه و سبزی فراوان در وعده سحری مصرف شود چون آب این خوراکی ها به مدت زیاد در دستگاه گوارش می ماند. این متخصص تغذیه گفت: مصرف غذاهای سرخ کرده، پرچرب، پر ادویه و پر نمک به افزایش تشنگی می انجامد.

بزرگمهر ادامه داد: دم کرده نعناع، لیموعمانی و نبات و شربت سکنجبین و خاکشیر به رفع عطش کمک می کند. / مشرق نیوز

۲۳ خرداد ۱۳۹۵ | پیوندک |
ارسال دیدگاه

*

code

KHAMENEI KHAMENEI