قیمت آزاد نان شنبه آینده تعیین می شود

کار گروه استانداری تهران تفاوت قیمت نان ‌های آزادپز را شنبه آینده مشخص خواهد کرد. معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تهران با اشاره به الزام۲۰ درصد از نانوایان سنتی و صنعتی به پخت و عرضه نان به قیمت آزادپز گفت: شنبه کارگروه متشکل از اتحادیه نانوایان و دست اندرکاران تهیه و عرضه نان در […]

کار گروه استانداری تهران تفاوت قیمت نان ‌های آزادپز را شنبه آینده مشخص خواهد کرد.

معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری تهران با اشاره به الزام۲۰ درصد از نانوایان سنتی و صنعتی به پخت و عرضه نان به قیمت آزادپز گفت: شنبه کارگروه متشکل از اتحادیه نانوایان و دست اندرکاران تهیه و عرضه نان در استانداری برگزار خواهد شد و قیمت نهایی اینگونه نانها مشخص و اعلام می شود.

ترکی با اشاره به اینکه در استان تهران حدود ۸۸۰۰ نانوایی فعالند که ۵۰ درصد این تعداد در شهر تهران قرار دارد، افزود: هدف از اجرای طرح آزادپزی نان ارتقای کیفیت است.

وی گفت: امسال کیفیت گندم و آرد بسیار مناسب است طوری که کیفیت ۹۹ درصد گندم و آردها در حد ایده آل است و همین مسئله باعث افزایش کیفیت نان خواهد شد.

معاون استاندار تهران گفت: هم اکنون حدود هفت درصد از نانوایان تهران شروع به آزادپزی کرده اند.

وی گفت: در این طرح استانداری ناظر است و همان گونه که نرخ فعلی گندم و آرد و نان در مناطق مختلف تهران متفاوت است نرخ عرضه آزادپزها هم متفاوت خواهد بود.

ماه گذشته ترکی با استناد به مصوبه ابلاغی دولت، افزایش نرخ نان در شهر تهران و شمیرانات را میانگین ۳۳ درصد و در شهرستانهای استان تهران ۲۹ درصد اعلام کرد.

نان سنگک با وزن چانه ۶۵۰ گرم به قیمت ۸۰۰ تومان، نان بربری با وزن چانه ۶۰۰ گرم به قیمت ۷۰۰ تومان، تافتون با چانه ۲۶۰ گرمی ، ۴۰۰ تومان و لواش با چانه ۱۶۵ گرمی به قیمت ۲۲۰ تومان عرضه می شود./واحد مرکزی خبر

۲۳ دی ۱۳۹۳ | پیوندک |
ارسال دیدگاه

*

code

KHAMENEI KHAMENEI