عرضه گوشت گرم گوساله ممنوع شد

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، اظهار داشت: در خصوص گوشت گاو به دستور دامپزشکی و برای کاهش بار میکروبی آن این نوع گوشت باید حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه قرار گیرد این در حالی است که پیش از این گوشت گاو به روز کشتار و عرضه می‌شد و احتمالا در خصوص گوشت گوسفند […]

علی اصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، اظهار داشت: در خصوص گوشت گاو به دستور دامپزشکی و برای کاهش بار میکروبی آن این نوع گوشت باید حداقل ۲۴ ساعت در سردخانه قرار گیرد این در حالی است که پیش از این گوشت گاو به روز کشتار و عرضه می‌شد و احتمالا در خصوص گوشت گوسفند نیز از ابتدای سال ۹۴ این موضوع پیگیری خواهد شد.

وی تصریح کرد: سرد کردن گوشت هم باعث کاهش وزن آن خواهد شد و ممکن است در قیمت آن نیز تاثیر گذار باشد و احتمال افزایش نرخ‌ها وجود دارد.

۲۱ دی ۱۳۹۳ | پیوندک |
ارسال دیدگاه

*

code

KHAMENEI KHAMENEI